Skal vi arbejde sammen 8-10 timer om ugen?

30 års erfaring - et overblik

Det var faktisk et rent tilfælde, at min livsbane kom til at handle om kommunikation. Jeg læste til eksportingeniør på Københavns Teknikum, men erkendte hurtigt, at jeg ikke turde gå over en bro, jeg selv havde beregnet kræfter på.

Jeg var med andre ord ikke ikke særlig dygtig til matematik, som jo er en forudsætning for at blive en dygtig ingeniør. Til gengæld var jeg nysgerrig efter at lære, hvordan alting hang sammen, og - viste det sig - dygtig til at videreformidle min nye viden til alle der gad lytte. Derfor gav det god mening at skifte ingeniørstudiet ud med en kommunikationsuddannelse, da lejligheden bød sig.

Nu er der gået omkring 30 år, hvor jeg har stiftet indgående bekendtskab med mange forskellige brancher. Og fælles for de brancher, jeg har arbejdet for og de opgaver jeg har løst, er ønsket om at formidle den gode historie.

Nogle gange har historierne krævet indsigt i en kompleks teknologi eller politiske problemstillinger, andre gange har der været tale om historier med en mere menneskelig vinkel. Alle scenarier pirrer min nysgerrighed og fortælleglæde.

Hvis du er nysgerrig efter at se, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med, og om mine kompetencer matcher et 8-timers fleksjob i din virksomhed, kan du downloade mit fulde CV herunder.Her kan du downloade fuldt CV


Min seneste anbefaling fra KMD


​​​​​​​​​​​​​​

Susan Heinicke│+45 2728 7275│susan@heinicke.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk